Hoş geldiniz!    Üye Girişi / Kayıt Ol   

 

1983 Yılında Ruhi IŞIKGECE tarafından Yeni Sanayi Yiba çarşısında kurularak ticaret hayatına başlayan TEKIŞIK BOYA çeyrek asırı aşan özgeçmişiyle tek amacı boyanın her alanında müşterilerine en iyi hizmeti en kaliteli şekilde vermek ilkesiyle yola çıkmıştır.

Kurulduğunda küçük bir oto sanayi işletmesi olan TEKIŞIK BOYA basamakları tek tek çıkarak bugün oto sanayi ve endüstri pazarında sektörün liderleri arasında yerini almıştır. İlk yıllarda hiçbir firmaya bağlı kalmadan çalışan TEKIŞIK BOYA 1992 yılında AKZO-NOBEL bayiliği almış, bunu daha sonra 1993 yılında alınan DYO bayiliği takip etmiştir. Bugün sektörün lider kuruluşları olan DYO, BASF(Glasurit-Baslac), HEMPEL, SİKA, HENKEL bayisi olarak yoluna devam etmektedir.
Oto tamir pazarındaki daralma bizleri yeni arayışlara yeni oluşumlara itmiş bunun sonucu olarak 2005 yılında Danimarka kökenli Hempel Coatings Bayiliği alınarak ürün segmenti arttırılmış ve endüstri sektörüne de hizmet verilmeye başlanmıştır. Firmamız halen 1 merkez 2 şubesi ve 15 çalışanıyla çıtasını her geçen gün sağlam adımlar atarak daha yukarı çıkarmak hedefiyle yoluna devam etmektedir.
Duyurular