Hoş geldiniz!    Üye Girişi / Kayıt Ol   

Detaylı Bakım Ürünleri

Jant Temizleyici ve Parlatıcı 3.78 lt.Jant Temizleyici ve Parlatıcı 3.78 lt.
Ağır balata tozlarını hızlı ve verimli olarak temizleyen ve jantlarınıza profesyonel görünüm sağlayan bir üründür. Verimli temizlik ile jantlarda kullanılması tehlikeli ürünler arasında ince bir çizgi vardır. Jant Temizleyici ve Parlatıcı kullanıcıya temizlik ve güven açısından avantaj sağlar. Olağanüstü parlaklık kazandırır. Magnezyum ve aluminyum jantlar için uygun değildir.
Cam Temizleme Sıvısı 3.78 lt.Cam Temizleme Sıvısı 3.78 lt.
Cam Temizleme Sıvısı ağır buğu kalıntılarını, yol kirini, iç yüzeyde oluşan nikotin tabakasını, böcek ve sinek kalıntılarını parlaklık ve çiziksiz bir cam görünümü oluşturarak kolaylıkla temizler. Konsantre olan bu ürünün her birinden eşit miktarda on adet karışım elde edilebilir.
Shampoo Plus Cilalı Şampuan 3.78 lt.Shampoo Plus Cilalı Şampuan 3.78 lt.
Meguiar’s Cilalı Şampuan yağlayıcı formülü ve özel köpüğü sayesinde en hassas yüzeyleri bile çizmeden temizler ve bakımını yapar. Doğa dostu bakım formülü ile parlaklığı derinleştirir ve artırır. Oto yıkama firmaları için ideal ve kaygan bir yüzey oluşturur.
Böcek Sinek ve katran (Zift) Çözücü 3.78 lt.Böcek Sinek ve katran (Zift) Çözücü 3.78 lt.
Meguiar’sın bu ürünü katran, yol kiri ve diğer petrol bazlı kimyasalları temizlemek için yeni bir metod oluşturur. Uygulayıp kazımak yerine VOC uyumlu formülü sayesinde yüzeye püskürtülür, yüzeyin emip kimyasalları çözmesi için beklenir, çözülmeden sonra kolaylıkla silinir. Rahatsızlık vermeyen bir kokuya sahiptir.
Hızlı Sıvı Cila 3.78 lt.Hızlı Sıvı Cila 3.78 lt.
Hızlı Sıvı Cila derin ve zengin bir parlaklığı uzun sürecek bir korumayla birleştiren wax ve polimerlerin karışımından oluşur. Hızlı uygulanabilen ve kolay silinen bir formüle sahiptir. Hızın ve verimin önemli olduğu ve Meguiar’s ürünlerinin kaliteli sonuçlarına ihtiyaç duyulan her yerde kullanım için mükemmeldir.
Lastik Parlatıcı 3.78 lt.Lastik Parlatıcı 3.78 lt.
VOC uyumlu formülü sayesinde tüm dış kauçuk ve plastik yüzeylerde derin, zengin ve uzun ömürlü bir parlaklık oluşturur. Eski veya yeni, yıpranmış veya yıpranmamış olsun bu ürün istediğiniz görünümü sürekli olarak elde etmenizi sağlar.
Silikonsuz Lastik Parlatıcı 3.78 lt.Silikonsuz Lastik Parlatıcı 3.78 lt.
Silikona hassas yerlerde performans ve güzel görünüm isteyen profesyonel kullanıcılar için mükemmel üründür. VOC uyumlu formülü sayesinde tüm dış kauçuk ve plastik yüzeylerde inanılmaz derin ve zengin bir parlaklık üretir.
Vinil ve Kauçuk Yüzey Temizleyici/Koruyucu 3.78 lt.Vinil ve Kauçuk Yüzey Temizleyici/Koruyucu 3.78 lt.
Vinil ve kauçuk yüzeyleri temizleyen ve koruyan kompleks bir formüle sahiptir. Ultraviolet ışınlarına karşı bir koruma sağlar. Doğal rengi oluşturup yüzeyin ömrünü uzatır. Geleneksel koruyucularda olduğu gibi parlak ve sentetik bir parlaklık değil zengin ve doğal bir görünüm sağlar.
Silikonsuz Vinil Kauçuk Yüzey Temizleyici 473 ml.Silikonsuz Vinil Kauçuk Yüzey Temizleyici 473 ml.
Ağır kir ve pislik tabakasını çıkaran kuvvetli bir temizleyicidir. Tüm vinil, plastik, kauçuk ve üretan yüzeyleri temizleyen bir üründür. Vinil tavanlara, tamponlara, plastik kapı panellerine, otomobil ve tekne iç kısımlarına, valiz ve mobilyaya uygulanabilir.
Koku Giderici (3.78 lt.)Koku Giderici (3.78 lt.)
Koku giderici güvenle ve sürekli olarak araç içerisindeki kötü kokuları elimine eder. Kötü kokuları saklamaz, yok eder. Diğer koku giderici ürünlerin aksine, iç kısımlar ısındığında veya nemlendiğinde kokuların geri gelmesini önler. Sigara kokusu, bozulmuş gıda ve evcil hayvan kokularını yok eder.
Tavsiye EtDeri Temizleyici ve Koruyucu Losyon 3.78 lt.Tavsiye EtDeri Temizleyici ve Koruyucu Losyon 3.78 lt.
Deri Temizleyici ve Koruyucu Losyon iç kısımlardaki deri ve vinil yüzeylerin görünümünü iyileştirmek için özel olarak formüle edilmiştir. Özel temizleme ve koruma formülü ile deri yüzeyleri orijinal görünüme kavuşturur. Özel formülü sayesinde mükemmel bir koku verir.
Çok Amaçlı Parlatıcı 3.78 lt.Çok Amaçlı Parlatıcı 3.78 lt.
Bugüne kadar, su bazlı parlatıcılar genellikle karıştırılmadan veya 1:1 oranında karıştırılarak kullanıldı. Çok Amaçlı Parlatıcı doğal görünümden parlağa kadar 4:1 oranına kadar karıştırılabilir. Her tip profesyonel uygulama için verimli bir parlatıcıdır.
Motor Temizleyici 3.78 lt.Motor Temizleyici 3.78 lt.
Meguiar’s Motor Temizleyici en zor yağları bile hızlı bir şekilde çözebildiğinden beklenenin üzerinde bir performansa sahiptir. Hızlı çalışması ve durulama gerektirmeyen formülü sayesinde beyaz kalıntı ve lekeler bırakmaz, bitkisel kokusu konforlu bir çalışma ortamı sağlar.
Çok Amaçlı Genel Temizleyici 3.78 lt.Çok Amaçlı Genel Temizleyici 3.78 lt.
Meguiar’s Çok Amaçlı Genel Temizleyici tüm iç kısımlarda detaylı temizlik için kullanılabilir. Üstün köpük yapısı kirin kalkmasını sağlarken kumaş yumuşatıcılarının özel karışımı ve parlatıcılar halı, kumaş, vinil ve hatta deri yüzeylerin görünüşünü ve yumuşaklığını artırır.
Duyurular