Hoş geldiniz!    Üye Girişi / Kayıt Ol   

Solo Sistem

”Diamond” Cila Süngeri (Siyah) 17.8 cm.”Diamond” Cila Süngeri (Siyah) 17.8 cm.
muşak sünger doku ince çizik ve harelenmeleri giderir. Devrim yaratan çiziksiz bir yüzey oluşturur. Baklava tasarım daha yumuşak bir çalışma sağlar.
”Diamond” Cila Süngeri (Sarı) 17.8 cm.”Diamond” Cila Süngeri (Sarı) 17.8 cm.
Yumuşak sünger doku orta seviyeli çizik ve harelenmeleri giderir. Devrim yaratan çiziksiz bir yüzey oluşturur. Baklava tasarım daha yumuşak bir çalışma sağlar.
Yün Pasta Pedi (Yumuşak Boya) 17.8 cm.Yün Pasta Pedi (Yumuşak Boya) 17.8 cm.
inç elyaf karışımı daha az agresif çalışma sağlar. Çizilmeyen vernikler için idealdir. Sarı renk kodu "yumuşak boya" anlamındadır. Yassı ped şekli daha geniş bölgede çalışmaya olanak verir.
Yün Pasta Pedi (Sert Boya) 17.8 cm.Yün Pasta Pedi (Sert Boya) 17.8 cm.
%100 yün olup, 1 inç örgü elyaflar daha hızlı çalışmaya olanak verir. Zımpara çiziklerini ve hataları hızlı bir şekilde giderir. Bordo renk kodu "sert boya" anlamındadır. Yassı ped şekli daha geniş bölgede çalışmaya olanak verir.
Ped Destek Diski 15 cm.Ped Destek Diski 15 cm.
Velcro (cırtlı) ön yüzeyi sayesinde hızlı ve kolay ped değişimi sağlar. Patentli kendini merkezleme sistemiyle pedin yalpalanmadan dengeli çalışmasını sağlar. 14 dişe sahip tüm makinelere uygundur.
Pasta & Cila Kremi 3.78 lt.Pasta & Cila Kremi 3.78 lt.
Hem pasta hem de cila için kullanılan tek kimyasaldır. Yüksek Unigrit™ Teknolojisi çiziksiz bir yüzey oluşturur. Kaporta ve boya atölyeleri için özel olarak tasarlanmıştır. Güvenli ve VOC uyumlu bir formüle sahiptir. Silikon içermez. Kaporta ve boya atölyelerinde güvenle kullanılır.
Duyurular