Hoş geldiniz!    Üye Girişi / Kayıt Ol   

Pasta Ürünleri

Yüzey Temizleme Kili 200 gr.Yüzey Temizleme Kili 200 gr.
Yüzeye yapışmış tüm kirleri kolaylıkla çıkarır. Cam gibi kaygan bir yüzey sağlar. Aşındırıcı özelliği olmadığından her türlü boyada güvenle kullanılır.
Derin Aşındırıcı 473 ml.Derin Aşındırıcı 473 ml.
Derin hareleri, çizikleri, yüksek derecede oksitlenmeyi, alkalin ve asit yağmurunun kötü etkilerini giderir. Küçülen Aşındırıcılar™ hızla aşındırıp cila tozu oluşturur. Tamponlu Aşındırıcılar™ sürtünme etkisini önleyerek yüzeyin yağlanmasını sağlar.
Hafif Çizik Giderici Pasta/Cila 3.78 lt.Hafif Çizik Giderici Pasta/Cila 3.78 lt.
Hare Giderici Cila’nın (M-8201) çıkaramayacağı hafif ve orta seviyedeki kirleri, lekeleri ve oksitlenmeyi çıkarır. En mükemmel oranda aşındırıcı ile saf ve zengin cila karışımını sağlayarak müterinizi memnun eden derin bir parlaklık oluşturur. Güvenli, Tamponlu Aşındırıcılar™ tüm yüzey hatalarını boyayı matlaştırmadan giderir. Opak dahil tüm boyalarda güvenle kullanılır.
Diamon Cut™ 2.0 Çizik Çıkarıcı Pasta 3.78 lt.Diamon Cut™ 2.0 Çizik Çıkarıcı Pasta 3.78 lt.
Süper hızlı aşındıran, az hare oluşturan bileşime sahiptir. High solid boyalar için çözüm : En az harelenmeyle süper hızlı aşındırma. High solid kullanan kaporta boya atölyelerinde başarıyla test edilmiştir. Az toz oluşturan ve az sıçratma yapan özel bir formüle sahiptir. Unigrit 1200, 1500 ve 2000 kum finisaj zımpara çizikleri için mükemmel sonuç veren bir üründür.
Duyurular